HTML

Mér Van Ez?

Ha látok valami oltári érdekeset, hülyeséget akkor tutti leírom majd ide.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Hova kerülnek a MédiaMarktnál becserélt mosógépek?

2010.06.09. 14:16 MérVanEz?

Olvasom a zindexen, hogy valaki pénzt csinál abból, hogy az adományruhaként kidobott cuccokat használtruhaként eladja.

A mi esetünkben a mosógéppel volt egy érdekes történet.

Merthogy megvettük a vadonásúj csillivilli mosógépet és hát ahogy azt európai módon kell, amikor kiszállították és beüzemelték az új gépet, elvitték - teljesen ingyen - a régit.

- Ez aztán a európai hulladékkezelési megoldás! - néztünk össze a nejemmel és jólesően konstatáltuk, hogy milyen jó, hogy beléptünk az Unióba!

A mosoly akkor fagyott le az arcunkról, mikor pár nap múlva azt vettük észre, hogy az utolsó adag mosás bizony benne maradt a régi mosógépben, amelyik ugye, a képzeletünk szerint, valamely elektromos hulladékkezelőben várta a belépést az örök vadászmezőkre...

Ijedten hívtuk a MédiaMarkt központi számát, hogy megkérdezzük, mit tettek a szegény párával.  A központ gyorsan a privát szállítócég számát adta meg, mondván ez az Ő üzletük, a Marktnak ehhez már semmi köze.

Hoppá!

A szállítócég készségesen utánanézett, mondták is, hogy még nem adták oda a "lomosoknak"...

Szóval a lomosokhoz kerülnek a kidobott mosógépek:)!

Üdv az Unióban!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mervanez.blog.hu/api/trackback/id/tr352068922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása